EUROLEAGUE

Μακσβίτις: ''Καλύτερος ο Ολυμπιακός''

Μακσβίτις: ''Καλύτερος ο Ολυμπιακός''

Ο κόουτς της Νεπτούνας, Κάζις Μακσβίτις, θυμήθηκε το show του Βασίλη Σπανούλη στην Κλαϊπέντα ενώ ο Ντεϊβίντας Γκαϊλιους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλην της νίκης στο ΣΕΦ.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νεπτούνας στην Κλαϊπέντα έχει μείνει αξέχαστη στον Βασίλη Σπανούλη, για πολλούς λόγους.

Ο κάπτεν των ''ερυθρολεύκων'' σταμάτησε στους 34 πόντους κόντρα στους Λιθουανούς , έκανε ατομικόρ ρεκόρ πόντων, τριπόντων και λεπτών συμμετοχής στην Euroleague ενώ σκαρφάλωσε στην 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών!

Έτσι, λοιπόν, ο προπονητής της Νεπτούνας, Κάζις Μακσβίτις, έχει κάθε λόγο να εστιάζει στον Σπανούλη, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ (05/12, 21:45).

''Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, επομένως θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, τον Βασίλη Σπανούλη! Σκόραρε 34 πόντους εναντίον της Νεπτούνας, στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στην Κλαϊπέντα. Ο σκοπός μας είναι να τον σταματήσουμε, όπως και τους υπόλοιπους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού''.

Από την πλευρά του, ο Ντεϊβίντας Γκαϊλιους, πρόσθεσε: ''Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες, με μεγάλη εμπειρία. Θέλουμε να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή στο ΣΕΦ! Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ