EUROLEAGUE

Ζήτησε παίκτη ο Σπάχια

Ζήτησε παίκτη ο Σπάχια
EUROLEAGUE

Οι τραυματισμοί και η μέτρια πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ τις τελευταίες εβδομάδες, οδήγησαν τον Νέβεν Σπάχια στην απόφαση να ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρουσιάζεται βελτιωμένη φέτος, διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στα playoffs της EuroLeague (8-8), ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες είναι ντεφορμέ. Σε αυτό -προφανώς- έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως δύο κομβικοί παίκτες βρίσκονται στα πιτς.

Αναφερόμαστε στους Νόρις Κόουλ (γκαρντ) και ΝτεΣον Τόμας (φόργουορντ). Ως εκ τούτου, ο head coach της Μακάμπι, Νέβεν Σπάχια, συναντήθηκε με τον Νίκολα Βούισιτς και ζήτησε παίκτη για τις θέσεις 3-4.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτονται αλλαγές στη Μακάμπι. Στην αρχή της χρονιάς υπήρχε απογοήτευση για τις εμφανίσεις του Παρακχούσκι, ωστόσο ο Λευκορώσος σέντερ βελτιώθηκε. Ακόμα, σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΝτιΑντρε Κέιν (γκαρντ/φόργουορντ), που ναι μεν παίζει καλή άμυνα, αλλά μετράει μόλις 5.8 πόντους κατά μέσο όρο, με 23.1% στα τρίποντα και προφανώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Βέβαια, οι επιλογές της Μακάμπι είναι περιορισμένες, καθώς δεν μπορεί να υπογράψει παίκτη από τη EuroLeague, επομένως αναγκαστικά στρέφεται στην κινέζικη αγορά ή σε αθλητές από την αναπτυξιακή λίγκα του NBA.

Photo Credits: EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ