EUROLEAGUE

Χαντάρ: "Πρέπει να βγάλουμε εκτός παιχνιδιού τον Σπανούλη"

Χαντάρ: "Πρέπει να βγάλουμε εκτός παιχνιδιού τον Σπανούλη"

Ο Ραμί Χαντάρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με καλή αμυντική νοοτροπία, αλλά και με ισχυρό ομαδικό πνεύμα και δήλωσε πως στόχος της Μακάμπι είναι να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Σπανούλη.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ραμί Χαντάρ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες. Χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία ομάδα με ισχυρό ομαδικό πνεύμα, έχοντας καλή νοοτροπία στην άμυνα και επεσήμανε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βγάλουν εκτός αγώνα τον Βασίλη Σπανούλη. Παράλληλα, για το ματς μίλησε και ο Ισραηλινός φόργουορντμ, Τζο Αλεξάντερ.

Ο Ραμί Χαντάρ σχολίασε πως: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει καλή αμυντική νοοτροπία και συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Επίσης, διαθέτει ισχυρό ομαδικό πνεύμα. Aν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη στο ΣΕΦ θα είναι κάτι τρομερό για εμάς. Αναμφίβολα θα πρέπει να περιορίσουμε τον Σπανούλη, ο οποίος είναι σπουδαίος. Όλοι ξέρουμε τόσο πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να τον βγάλουμε εκτός παιχνιδιού".

Αλεξάντερ: "Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός"

Από την πλευρά του ο Τζο Αλεξάντερ τόνισε: "Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες στην EuroLeague, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όμως, κόντρα σε μία τόσο σπουδαία και ισχυρή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, η οποία έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό, όλοι μας θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση. Η κούραση είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ πως είμαστε κουρασμένοι. Προσέχουμε τα σώματα μας και το προπονητικό-τιμ ξέρει καλά το πόσο σωστά πρέπει να μας προφυλάσσει και να μας προστατεύει στις προπονήσεις μας, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα. Νιώθουμε καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ