EUROLEAGUE

Χαντάρ: "Παίξαμε τέλεια στην άμυνα, αυτή μας έδωσε την νίκη"

Χαντάρ: "Παίξαμε τέλεια στην άμυνα, αυτή μας έδωσε την νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραμί Χαντάρ τόνισε πως η τέλεια άμυνα που έπαιξε η Μακάμπι στο ΣΕΦ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν αυτή που έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ραμί Χαντάρ, ήταν χαρούμενος από την μεγάλη νίκη της ομάδας του στο ΣΕΦ. Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του πήραν το θετικό αποτέλεσμα επειδή έπαιξαν τέλεια άμυνα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης.

Ο Ραμι Χαντάρ σχολίασε πως: "Νομίζω ότι παίξαμε εξαιρετική άμυνα για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Μέχρι την τελευταία περίοδο παίξαμε τέλεια στην άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη.

Έχω παίκτες, που είναι ικανοί στην άμυνα. Προοδεύουμε στο αμυντικό κομμάτι. Αναγκάζουμε τις άλλες ομάδες να παίζουν με οργανωμένες επιθέσεις και κατεβάζουμε τα ποσοστά τους, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά.

Η νίκη είναι συνδυασμός δύο πραγμάτων που ασχολούμαστε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το ένα έχει σχέση με το μπάσκετ, την άμυνα και την τακτική και το άλλο είναι το πνεύμα. Χαιρετίζω την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μας"

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ