EUROLEAGUE

VTB League ή... μια απ' τα ίδια η Μακάμπι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναβάλλει για τουλάχιστον έναν χρόνο το σχέδιο των... δύο ομάδων, την ίδια ώρα που περιμένει να δει αν θα γίνει δεκτή στη VTB League.

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά ιδιαίτερο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την στιγμή που οι διοικητικές διεργασίες είναι έντονες. Η "ομάδα του λαού" είχε ενημερώσει επίσημα για την απόφαση να χρησιμοποιεί δύο ρόστερ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ένα στην EuroLeague και ένα στη Winner League, λόγω του περιορισμού που υπάρχει στο εγχώριο πρωτάθλημα στην χρησιμοποίηση των ξένων.

Κάτι που πάντως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί του χρόνου, βάσει όσων αναφέρει το One . Κι αυτό γιατί ο Ντέιβιντ Φέντερμαν (πρόεδρος) αντιλαμβάνεται πως είναι δύσκολο μέσα σε ένα καλοκαίρι να γίνουν τόσο ριζικές αλλαγές. Αυτό που προσανατολίζονται να κάνουν είναι να επιχειρήσουν να εισχωρήσουν στη VTB League, διαφορετικά θα παραμείνουν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και θα κάνουν σχεδιασμό για τα δύο ρόστερ, με ισχύ από το 2019-'20.

Όπως μάλιστα έχει διαρρεύσει, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη χώρα υψηλόβαθμο στέλεχος της VTB League προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το θέμα της εισόδου της στο πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ