EUROLEAGUE

Το μπουγέλο των παικτών της Μακάμπι στον Σφαιρόπουλο

Το μπουγέλο των παικτών της Μακάμπι στον Σφαιρόπουλο

Οι παίκτες της Μακάμπι περίμεναν με μπουγέλο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στα αποδυτήρια, όπου φώναζαν ρυθμικά "Γιάννης, Γιάννης" (VIDEO)!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άργησε να πάει στα αποδυτήρια της Μακάμπι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος , λόγω των δηλώσεων που έκανε για πολλή ώρα στην τηλεόραση του Ισραήλ. Όταν έφτασε εκεί όμως, τον περίμενε μία έκπληξη. Μία... παγωμένη έκπληξη.

Οι παίκτες της Μακάμπι τον περιέλουσαν με... ό,τι νερό υπήρχε στα αποδυτήρια και παράλληλα φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Έλληνα προπονητή ("Γιάννης, Γιάννης"), ο οποίος ήταν εν πολλοίς ο υπεύθυνος για την αγωνιστική μεταμόρφωση στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Λίγο νωρίτερα ο Σφαιρόπουλος είχε πει στην τηλεόραση του Ισραήλ για την επόμενη σεζόν: " Πρώτα απ' όλα θέλω να κρατήσω κάποιους παίκτες της φετινής ομάδας. Όσο περισσότερους μπορώ. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες, σε αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι την επόμενη χρονιά θα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιες θέσεις", είπε ο προπονητής της Μακάμπι.

Ο Σφαιρόπουλος απέφυγε να επιβεβαιώσει την συμφωνία με τον Νέιτ Γουόλτερς, λέγοντας: " Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα επίσημα".

Δείτε την υποδοχή των παικτών της Μακάμπι στον Γιάννη Σφαιρόπουλο:

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ