ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραμόν Σέσιονς: "Μου είπαν να μη φοράω κόκκινα, μόνο κίτρινα και μπλε"

Ραμόν Σέσιονς: "Μου είπαν να μη φοράω κόκκινα, μόνο κίτρινα και μπλε"

Ο Ραμόν Σέσιονς έφτασε στο Τελ Αβίβ και το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να στείλει το μήνυμά του προς τον κόσμο της Μακάμπι, της πρώτης του ομάδας έξω από το ΝΒΑ.

Ο Ραμόν Σέσιονς αποκτήθηκε από τη Μακάμπι για να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέρεμι Πάργκο και το μεσημέρι της Τρίτης (6/11) έφτασε στο Τελ Αβίβ για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Στην πρώτη του θητεία εκτός ΝΒΑ, ο 32χρονος γκαρντ θα προσπαθήσει να ανεβάσει επίπεδο το σύνολο του Νέβεν Σπάχια και προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνει να έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Το καταλαβαίνει κανείς βλέποντάς τον να στέλνει το μήνυμά του προς τον κόσμο της Μακάμπι, που θα προσπαθήσει φέτος να "χωρέσει" στην οκτάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague ώστε να συμμετάσχει στα playoffs με στόχο να φτάσει έως το Final Four.

" Φίλοι της Μακάμπι, είμαι ο Ραμόν Σέσιονς, βετεράνος 11 ετών στο ΝΒΑ. Πρώτη μου φορά θα παίξω μακριά από τη Λίγκα, δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη ευκαιρία, να παίξω σε έναν σπουδαίο οργανισμό σαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σας ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε, ανυπομονώ να σας δω" είπε ο Αμερικανός που έπαιξε κατά σειρά στους Μιλγουόκι Μπακς, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Σακραμέντο Κινγκς, τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, τους Σάρλοτ Χόρνετς και τους Νιου Γιορκ Νικς.

" Θα βοηθήσω με την εμπειρία μου να κερδίσουμε αγώνες. Το πρώτο πράγμα που έμαθα, ήταν ότι δεν πρέπει να φοράω κόκκινα εξαιτίας της αντιπαλότητας που υπάρχει στη χώρα! Θα φοράω μόνο μπλε και κίτρινα! Ξέρω κάποια πράγματα για το μπάσκετ στο Ισραήλ από τον Όμρι Κάσπι με τον οποίο συνυπήρξαμε στους Καβαλίερς, μίλησα με τον κόουτς που ήταν στους Χοκς, μου είπε ότι θέλει η ομάδα να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο που είναι και το δικό μου στυλ" πρόσθεσε ο Σέσιονς.

Σε 691 αγώνες στο ΝΒΑ, ο Αμερικανός γκαρντ έχει μέσους όρους 10.3 πόντων (45% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα, 79% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 23.3 λεπτά συμμετοχής. Το ντεμπούτο του Σέσιονς αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι πληροφορίες λένε πως το αρχικό του συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει διάρκεια τριών μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ