EUROLEAGUE

Τιμώρησε τον Μπλακ ο Σφαιρόπουλος, νίκησε εύκολα η Μακάμπι Τελ Αβίβ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε εκτός αγώνα τον Ταρίκ Μπλακ εξαιτίας παραπτώματος και η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε εύκολα από την έδρα της Μακάμπι Ρισόν Λεζιόν.

Ο Ταρίκ Μπλακ είναι πιθανότατα ο κορυφαίος ψηλός της Μακάμπι, όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν βάζει κανέναν πάνω από την ομάδα. Γι' αυτό και ο Αμερικανός αποκλείστηκε από τη δωδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Ρισόν Λεζιόν, με τον Έλληνα τεχνικό να στέλνει μήνυμα στους αθλητές του πως οι κανονισμοί υπάρχουν για να τηρούνται και η πειθαρχία για να διέπει την καθημερινότητά τους.

Το 81-66 δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Μακάμπι, η οποία προσπαθεί σε αυτή τη φάση της σεζόν να αποκτήσει χημεία, συνοχή και συνέπεια στο παιχνίδι της. Οκτώ παίκτες αγωνίστηκαν από 21 έως 26 λεπτά, με τον νεαρό Ντένι Αβντίγια να ξεχωρίζει στο κομμάτι του σκοραρίσματος, τον Τζέικ Κοέν να γεμίζει τη στατιστική του και τον Τζον Ντιμπαρτολομέο να έχει τέσσερα κλεψίματα χάρη στο πείσμα και την ενέργειά του.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 40-41, 49-66, 66-81

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 5 (1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Γουίλμπεκιν 10 (2), Χάντερ, Κάσπι 13 (5/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Αβντίγια 15 (3/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/4 βολές), Ντιμπαρτολομέο 10 (1), Γουόλτερς 7 (1), Κοέν 11 (8 ριμπάουντ), Ζούσμαν 10 (2)

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ