EUROLEAGUE

Στη Μακάμπι θεωρούν πως έχουν τον πρώτο λόγο για Ουίλμπεκιν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το θέμα του Σκότι Ουίλμπεκιν εξακολουθεί να απασχολεί τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα "τελειώσουν" τη δουλειά άμεσα. Στα ραντάρ του Νέβεν Σπάχια ο Βλάντιμιρ Στίματς.

Η υπόθεση του Σκότι Ουίλμπεκιν εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Λίγες ημέρες μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με την περίπτωσή του, το Walla!Sport αναφέρει πως στην "ομάδα του λαού" έχουν μεγάλη πίστη για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Αναντολού Εφές έχει κάνει οριστικά... πίσω λόγω του ότι αρνείται να πληρώσει το 1.000.000€ που αναφέρεται ως buy out, την ώρα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων.

Πέραν αυτού, επισημαίνεται πως συμφωνία αναμένεται να προκύψει άμεσα με τον Τζέρεμι Πάργκο. Ο βραχύσωμος γκαρντ μπορεί να έκραξε την "ομάδα του λαού" πριν από μερικές ημέρες , πλην όμως τόσο ο ίδιος όσο κι ο σύλλογος δεν μένουν σε αυτά, δείχνοντας διάθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Τέλος, ο Νέβεν Σπάχια έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βλάντιμιρ Στίματς για το "5", ως ενός παίκτη που μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αρτσιόμ Παραχούσκι κοντά στο καλάθι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ