EUROLEAGUE

Στη Μακάμπι ο Ουίλμπεκιν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από σενάρια επί σεναρίων για τον Σκότι Ουίλμπεκιν, ο ατζέντης του προανήγγειλε επί της ουσίας τη μεταγραφή του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το "τιτίβισμα" του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που μόνο... αινιγματικό δεν ήταν.

Δύο περίπου εβδομάδες κράτησε το σίριαλ με τον επόμενο σταθμό του Σκότι Ουίλμπεκιν, μέχρι να "σκάσει" το tweet του ατζέντη του, για να προαναγγελθεί επί της ουσίας η μεταγραφή του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 25χρονος γκαρντ, που βρέθηκε σε... δίλημμα (Μακάμπι ή Αναντολού Εφές;) καταλήγει στην "ομάδα του λαού" με την οποία ήρθαν σε συμφωνία τόσο ο ίδιος, όσο κι η Νταρουσάφακα -με την οποία δεσμευόταν για έναν ακόμη χρόνο. Οι "κυανοκίτρινοι" του Τελ Αβίβ θα πληρώσουν το buy out που προβλεπόταν στη συμφωνία του με την τουρκική ομάδα, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν αποκάλυψε το όνομα της νέας ομάδας του πελάτη του, πλην όμως το "κίτρινες σελίδες" που έβαλε σε συνδυασμό με τα αρχικά του ονόματός του επί της ουσίας λειτουργούν ως προαναγγελία της ανακοίνωσης από την πλευρά της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ