ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα "μαχαίρια" Μακάμπι και Turkish Airlines

Στα "μαχαίρια" Μακάμπι και Turkish Airlines
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, στη Μακάμπι "βράζουν" με την Turkish Airlines, αφού η αποστολή αναχώρησε με 5 ώρες καθυστέρηση από την Κωνσταντινούπολη για το Ισραήλ και πήγε πίσω η προετοιμασία της για τον σημερινό (22/11) αγώνα με την Φενέρμπαχτσε!

Βράζουν στη Μακάμπι με την "Turkish Airlines"! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η αποστολή της πρωταθλήτριας της χώρας περίμενε 5 ώρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (όπου βρισκόταν για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές) μέχρι να επιβιβαστεί σε πτήση για το Ισραήλ ενόψει του σημερινού (22/11) αγώνα με την Φενέρμπαχτσε , με την ευθύνη να βαραίνει την τουρκική αεροπορική εταιρία. Η "ομάδα του λαού" φέρεται μάλιστα να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της επίσημης χορηγού της EuroLeague, αλλά δεν ζήτησε αναβολή του αγώνα με την Φενέρ.

Τι συνέβη όμως στην Κωνσταντινούπολη και τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές; Ιδού:

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, η πτήση της Μακάμπι ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (21/11) στις 13:15. Λίγο πριν επιβιβαστούν ωστόσο στο αεροπλάνο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ειδοποιήθηκαν ότι δεν μπορούν να μπουν στο αεροπλάνο, επειδή ο πιλότος είχε κλείσει τις πόρτες. Αποτέλεσμα ήταν να πάρουν την επόμενη πτήση της εταιρείας, η οποία όμως ήταν προγραμματισμένη για τις 18:15, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προπόνηση και η Media Day της ομάδας, δημιουργώντας εκνευρισμό σε όλους.

Την ίδια στιγμή, πάντως, από την πλευρά της τουρκικής εταιρείας υποστηρίζουν ότι ένας παίκτης της Μακάμπι έχασε το εισιτήριό του, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και τελικά να μην μπορέσει η αποστολή της Μακάμπι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Στην "ομάδα του λαού" πάντως αρνούνται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση της Μακάμπι επί του θέματος, παρά μόνο διαρροές προς τον Τύπο του Ισραήλ. Όπως και να έχει πάντως, το τι θα γίνει από εδώ και πέρα έχει ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ