ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπάχια για τον Σφαιρόπουλο: "Πολύ καλή επιλογή"

Σπάχια για τον Σφαιρόπουλο: "Πολύ καλή επιλογή"
EUROKINISSI

Ο Νέβεν Σπάχια δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει καλά λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος τον αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντικατέστησε τον Νέβεν Σπάχια στον πάγκο της Μακάμπι . Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Κροάτη τεχνικό από το να πει καλά λόγια για τον αντικαταστάτη του στο πάγκο της ομάδας μιλώντας στο Sport24patras.gr.

Ο Σπάχια βρέθηκε στην προπόνηση του Προμηθέα ενόψει του σημερινού (18/12) αγώνα των Πατρινών με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιαννη Σφαιρόπουλο δεν δίστασε να του πλέξει το εγκώμιο: " Σέβομαι απεριόριστα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Είναι έναν εξαιρετικός προπονητής και μια πολύ καλή επιλογή για την Μακάμπι. Εκτιμώ την ελληνική προπονητική σχολή και πιστεύω πως η Μακάμπι θα βρει τον δρόμο της μαζί του".

Μιλώντας ακολούθως για τον Προμηθέα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: " Νιώθω χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τους ανθρώπους του Προμηθέα. Θαυμάζω τον Μάκη Γιατρά που κατά τη γνώμη μου, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και ανυπομονώ να δω τον αυριανό αγώνα με την Ολίμπια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ