EUROLEAGUE

Σοβαρό πρόβλημα με Ραντλ

Σοβαρό πρόβλημα με Ραντλ

Τα πράγματα για τον Μπράιαν Ραντλ δεν είναι καλά, καθώς οι αιματολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ένα σοβαρό πρόβλημα κι έτσι η Μακάμπι αναμένεται να κινηθεί για να τον αντικαταστήσει

Οι ζαλάδες κι οι αδιαθεσίες που ένιωθε τον τελευταίο καιρό ο Μπράιαν Ραντλ είχαν αναγκάσει τον Γκάι Γκούντες να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Μπνέι Χερζλίγια.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί διέγνωσαν ότι κάποια εσωτερικά όργανα αιμορραγούν κι αυτό προκαλεί τη δυσφορία που νιώθει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ισραηλινών, όμως δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αυξηθεί. Με αυτά τα δεδομένα στην ομάδα του Τελ Αβίβ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για παίκτη.

Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος αθλητής το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως δεν πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ κι έτσι η μετακόμιση του στο Κρασνοντάρ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ