EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Χρειάζεται υπομονή, έχουμε 7 νέους παίκτες"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι μεταγραφές που έκανε η Μακάμπι έχουν εκτινάξει τις απαιτήσεις, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλησε να αποτελέσει την φωνή της λογικής, ζητώντας υπομονή από όλους.

Η Μακάμπι ολοκλήρωσε με θόρυβο τις μεταγραφικές κινήσεις της για την σεζόν 2019/20 με την ανακοίνωση της απόκτησης των Όμρι Κάσπι και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Με τις απαιτήσεις όλων να έχουν ανέβει κατακόρυφα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε μία συμβουλή προς κάθε κατεύθυνση: Υπομονή.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της "Ομάδας του Λαού" και προσπάθησε να συστήσει ψυχραιμία. " Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή και να καταλάβουμε ότι στην ομάδα έχουμε 7 νέους παίκτες. Κρατήσαμε έναν κορμό και συνεχίσαμε να κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση" δήλωσε αρχικά ο Σφαιρόπουλος, για να συμπληρώσει:

" Πρέπει να συνεχίζουμε να χτίζουμε. Θα χρειαστούμε χρόνο για να βρούμε χημεία και ρόλους. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να παλέψουμε για τους στόχους μας".

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των Κάσπι και Ντόρσεϊ, η Μακάμπι έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Κουίνσι Έισι, Ελάιτζα Μπράιαντ, Οθέλο Χάντερ, Νέιτ Γουόλτερς και Σάντι Κόεν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις μεταγραφές που έχουν κάνει οι ομάδες της EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ