ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: "Σπουδαίος κόουτς ο Μπαρτζώκας"

Σφαιρόπουλος: "Σπουδαίος κόουτς ο Μπαρτζώκας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τεθούν αντιμέτωποι στο Τελ Αβίβ, στην 2η φετινή κόντρα Ελλήνων προπονητών στην EuroLeague.

Αν και στην EuroLeague υπάρχουν τρεις Έλληνες προπονητές, έπρεπε να φτάσουμε στην 12η αγωνιστική για να δούμε την πρώτη... εμφύλια μονομαχία στους πάγκους. Αυτή έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στην Μόσχα, όταν η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 88-74 της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μία εβδομάδα αργότερα είναι η σειρά του Γιάννη Σφαιρόπουλου να τεθεί αντιμέτωπος με τον Μπαρτζώκα και ο κόουτς της Μακάμπι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή που διαδέχτηκε πριν από χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού.

" Θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. ΗΧίμκιδιαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα. Θέλουμε τη υποστήριξη των φιλάθλων μας. Όλοι πιστεύουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε", δήλωσε ο Σφαιρόπουλος στην αρχική τοποθέτηση που έκανε για το σημερινό ματς με την Χίμκι.

"ΟΜπαρτζώκαςχρησιμοποιεί πολλά διαφορετικά είδη άμυνας και θα πρέπει να περιορίσουμε το επιθετικό πλάνο τους. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είναι σπουδαίος προπονητής".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ