EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πλεονέκτημα λόγω έδρας η Αρμάνι"

Σφαιρόπουλος: "Πλεονέκτημα λόγω έδρας η Αρμάνι"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Αρμάνι Μιλάνο και έχρισε φαβορί τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21/2, 21.45) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναφέρεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να τονίζει ότι οι Λομβαρδοί έχουν τον πρώτο λόγο επειδή είναι γηπεδούχοι.

Ο Έλληνας προπονητής έχει αναμορφώσει τους Ισραηλινούς που πλέον παλεύουν για την είσοδό τους στην οκτάδα. Αν φύγουν με το "διπλό" από τη "Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα" θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague:

" Είναι ένα πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, επειδή παλεύουμε για τα πλέι οφ. Παίζουμε στην έδρα της Αρμάνι και έχει πλεονέκτημα για τον λόγο αυτό, αλλά θα πάμε εκεί να δώσουμε μάχη για τους εαυτούς μας, την ομάδα μας. Δουλέψαμε την περίοδο αυτή που δεν είχαμε υποχρεώσεις πάνω στις μικρές λεπτομέρειες, σε αμυντικό και επιθετικό τομέα, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δώσουμε σκλήρο ματς. Περιμένουμε τους Ταρζέφσκι και Νέντοβιτς να αγωνιστούν για την ομάδα της Μιλάνο. Είναι θετικό που θα είμαστε πλήρεις.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, αλλά οι ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά στην ψυχολογία και την τακτική. Τους γνωρίζουμε και μας ξέρουν. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη βραδιά και θα αποδώσει πιο αποτελεσματικά με βάση εκείνο που μπορεί. Από την πλευρά μας, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε, ακόμη κι αν είναι φαβορί στην έδρα της η Αρμάνι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ