EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Οι παίκτες μου έχουν το refuse to lose"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήρε την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα των παικτών του στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ εξήγησε πώς έχει η κατάσταση με τους (πολλούς) τραυματίες.

Η Μακάμπι πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, επιστρέφοντας από το -18 της δεύτερης περιόδου, για να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε:

"Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα, δίχως ενέργεια και συγκέντρωση. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά από την στιγμή που καταφέραμε να μαζέψουμε γρήγορα τη διαφορά σε βάρος μας. Μετά από αυτό, παλέψαμε πολύ για να κερδίσουμε, από κατοχή σε κατοχή. Στην τελευταία περίοδο δείξαμε μεγάλη καρδιά, στο τελευταίο δεκάλεπτο πετύχαμε 23 πόντους και δεχθήκαμε μόλις 10 πόντους. Αυτό έκανε τη διαφορά. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου".

Σε ερώτηση που του έγινε για την ενέργεια της ομάδας του, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις πέντε απουσίες, απάντησε: "Έχουμε παίκτες που έχουν την νοοτροπία του refuse to lose. Είναι ο χαρακτήρας τους. Ο δεύτερος λόγος είναι το κοινό μας. Μας βοήθησαν να κάνουμε το επιπλέον βήμα".

Τέλος αναφορικά με τους απόντες και την ενσωμάτωση του Άαρον Τζάκσον, είπε πως "το πλάνο είναι να έρθει μαζί μας ο Άαρον στην Τουρκία. Περιμένουν παιδί με τη γυναίκα του. Θα έρθει μαζί μας πιστεύω. Μας βλέπει, τον περιμένουμε. Στέλνει μηνύματα, είναι αγχωμένος, θέλει να έρθει και να παίξει για την ομάδα. Όσο για τους τραυματισμούς, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μαζί με τους γιατρούς για να βρούμε τον τρόπο και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ