EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά"

Σφαιρόπουλος: "Οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά"
MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε με τα καλύετρα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του στο τρίτο παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε χαρακτήρα στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη και πήρε το εισιτήριο για το Final Four της Winner League. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια την προσπάθεια των παικτών του:

" Παλέψαμε πολύ σκληρά για να κερδίσουμε. Ήμασταν αποφασισμένοι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκετς γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είναι εύκολο να την πατήσεις και τα παραδείγματα της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ και της Μπάγερν είναι χαρακτηριστικά" επισήμανε ο τεχνικός ηγέτης της "ομάδας του λαού".

Σχολιάζοντας την έξοχη εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ υπογράμμισε: " Έχει πολύ ταλέντο, αλλά κερδίσαμε ως ομάδα. Ήταν ένα νοκ άουτ παιχνίδι και το έργο μας ήταν δύσκολο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ