EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Οι νίκες είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή"

Σφαιρόπουλος: "Οι νίκες είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή"
EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάποελ Εϊλάτ (85-83) στον ημιτελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Ισραήλ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως σε αυτό το χρονικό σημείο μετράει κυρίως το αποτέλεσμα και όχι το καλό μπάσκετ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν το μεγάλο φαβορί του ημιτελικού με την Χάποελ Εϊλάτ, ωστόσο λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης. Τελικά τα κατάφερε. Πήρε τη νίκη με 85-83, πέρασε στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Ισραήλ και πλέον απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. Ικανοποιημένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς -όπως τόνισε- σε αυτή την χρονική περίοδο μετράει κυρίως η νίκη.

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι οι νίκες. Προφανώς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ανοιχτά. Όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ είναι μία νίκη μακριά από τον τελικό και μία μακριά από τον τίτλο. Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση και όχι πολύ καλό μπάσκετ", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε: "Είχαμε δύο φορές προβάδισμα 7-8 πόντων, αλλά σε αυτό το σημείο, όταν έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί για να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και τους δώσαμε την ευκαιρία να επιστρέψουν. Έχω πολλά χρόνια στο επαγγελματικό μπάσκετ και πάντα πρέπει να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις, οι οποίες κάποιες φορές σε οδηγούν στην επίτευξη του στόχου και κάποιες φορές όχι. Σήμερα, πήραμε καλές αποφάσεις, το ίδιο και οι παίκτες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ