EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος για Κόεν: "Είμαι χαρούμενος που ανανέωσε με τη Μακάμπι"

Σφαιρόπουλος για Κόεν: "Είμαι χαρούμενος που ανανέωσε με τη Μακάμπι"

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζέικ Κόεν μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Χαρούμενος για το συγκεκριμένο γεγονός δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019/20. Ο Τζέικ Κόεν (29 ετών, 2.10 μέτρα) ανανέωσε τη συνεργασία του με την "ομάδα του λαού" και θα παραμείνει στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

" Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω στη Μακάμπι, ειδικότερα μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος. Έχω δημιουργήσει πολύ όμορφες αναμετρήσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να προσφέρω μερικά ακόμα την επόμενη χρονιά. Είναι σπουδαίο να μένει εδώ για 5η χρονιά, δεν είναι πολλοί οι παίκτες που μπορούν να λένε πως έχουν πετύχει κάτι τέτοιο", ανέφερε ο Κόεν, που στο παρελθόν έχει περάσει από τον Άρη.

" Ο Τζέικ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Αυτή είναι η 5η του χρονιά στη Μακάμπι. Είναι πολύ έμπειρος στο πρωτάθλημα, αλλά και στη EuroLeague. Τον γνωρίζω από την εποχή που ήταν στην Ελλάδα. Ήταν αξιοσέβαστος τότε. Τώρα, που τον έχω παίκτη, είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μαζί του και είμαι χαρούμενος που η Μακάμπι τον ανανέωση", υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σε 25 ματς στη EuroLeague της σεζόν 2018/19, ο Κόεν είχε 2.9 πόντους και 1.1 ριμπάουντ σε 8:40 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ