EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα"

Σφαιρόπουλος: "Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε το δύσκολο έργο που έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (3/1, 21:45) τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της για το 2019 με μία πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Ρεάλ Μαδρίτης (3/1, 21:45) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η "ομάδα του λαού" προέρχεται από τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου του Ισραήλ, αλλά όπως τόνισε ο 52χρονος Έλληνας προπονητής, επιβάλλεται να... σηκωθεί. "Θα αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι εκ των φαβορί για να κατακτήσει την EuroLeague, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα στο Κύπελλο. Πρέπει να να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε πως ξέρουμε πώς να σηκωθούμε και να παλέψουμε μετά την ήττα στο Κύπελλο, η οποία μας πλήγωσε. Στην ζωή υπάρχουν στιγμές που όλοι πέφτουμε, αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα. Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Όλοι είναι απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά έχουμε ακόμα δύο στόχους και πρέπει να παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ποιότητα σε κάθε θέση. Πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί και συγκεντρωμένοι. Αυτά θα είναι τα κλειδιά του αγώνα", δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ