EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δείξαμε τεράστια θέληση, γι' αυτό κερδίσαμε"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον χαρακτήρα των παικτών του στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λίγες στιγμές μετά από τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης (27/2).

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την θέληση των παικτών του ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ήξερε ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά έστω κι ετσι βρήκε τρόπο για να κερδίσει το ματς και να μείνει μόνη στην τέταρτη θέση της κατάταξης της EuroLeague 2019/20.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

" Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, επειδή βρήκαν τρόπο για να πάρουν τη νίκη. Νομίζω πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα αν και ήμασταν πίσω στο σκορ λίγο πριν από το φινάλε. Δείξαμε χαρακτήρα και τεράστια θέληση γι' αυτή τη νίκη και γι' αυτό τα καταφέραμε".

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν, από την πλευρά του, είπε πως: " Ο Ντόρσεϊ έκανε τρομερή δουλειά όταν τράβηξε τον παίκτη μου και στο τέλος της ημέρας, ήταν απλά ένα ανοιχτό τρίποντο. Ειμαι συνηθισμένος σε αυτά. Αισθάνομαι φοβερά, ειδικά από τη στιγμή που κερδίσαμε χωρίς να κάνουμε μεγάλο ματς. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μισό, στο δεύτερο ο αντίπαλος έπαιξε πιο σκληρά, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς κερδίσαμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ