ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη ήττα για την Μακάμπι, παρά τους 31 πόντους του Ο'Μπράιαντ

Πρώτη ήττα για την Μακάμπι, παρά τους 31 πόντους του Ο'Μπράιαντ
EUROKINISSI

Η Γκαλίλ Γκιλμπόα υποχρέωσε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ (98-94), παρά την τρομερή εμφάνιση του Τζόνι Ο'Μπράιαντ.

Οι ήττες πυκνώνουν τελευταία για την Μακάμπι . Πριν από μερικές ημέρες η "ομάδα του λαού" έχασε για 4η φορά σε 5 αγώνες στην EuroLeague και σήμερα (5/11) έφτασε η ώρα και για την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Θύτης η Γκαλίλ Γκιλμπόα, η οποία κατέβαλε την Μακάμπι με 98-94 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ούτε η καταπληκτική εμφάνιση του Τζόνι Ο'Μπράιαντ δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πρώτη ήττα για την Μακάμπι. Ο Αμερικανός φόργουορντ πρόλαβε να σκοράρει 31 πόντους και να μαζέψει 11 ριμπάουντ σε 21 λεπτά, έχοντας 10/13 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/5 βολές και +44 στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο Γιουβέλ Ζούσμαν (19 πόντοι) ήταν ο άλλος παίκτης που ξεχώρισε από την ομάδα του Νέβεν Σπάχια, την ώρα που έξι παίκτες πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους γηπεδούχους, με πρώτους σκόρερς τους Μπράιαντ Κρόφορντ (20 πόντοι, 9 ασίστ) και Ιαν Μίλερ (21 πόντοι).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ