EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Πιέρ Τζάκσον στη Μακάμπι

Πρόβλημα με Πιέρ Τζάκσον στη Μακάμπι
FACEBOOK/MACCABI TEL AVIV BASKETBALL

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για το ματς της χρονιάς απέναντι στη Μπασκόνια (29/03) με τον coach Σπάχια να μην γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεση του τον Πιέρ Τζάκσον. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι τραυματίας και μάλιστα τα έχει βάλει με το προπονητικό τιμ επειδή τον χρησιμοποίησαν απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Με μέσο όρο 14.5 πόντους και 4.2 ασίστ στη φετινή EuroLeague, ο Πιέρ Τζάκσον είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο καθοριστικό ματς με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλός. Έμεινε στους 2 πόντους σε 11:44 συμμετοχής, με το ρεπορτάζ, πάντως, να αναφέρει πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αχίλλειο του αριστερού ποδιού. Μάλιστα, θεωρεί πως δεν έπρεπε να παίξει κόντρα στους "πράσινους" και γι' αυτό τα έχει βάλει με το προπονητικό τιμ της Μακάμπι, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ.

Μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ο Τζάκσον έβαλε πάγο κι έκανε ειδικό μασάζ στα αποδυτήρια, με την απογοήτευση του να είναι ευδιάκριτη. Ο Αμερικανός δεν έπαιξε στη νίκη με 95-86 επί της Ιρόνι, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πως ενδέχεται να απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Μπασκόνια (29/03), το οποίο αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της Μακάμπι για είσοδο στα playoffs της EuroLeague.

Photo Credits: Facebook/Maccabi Tel Aviv Basketball

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ