EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Ο'Μπράιαντ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Τζόνι Ο'Μπράιαντ απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Φόβοι ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Όταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσιζε να επενδύσει ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού της για να πείσει τον Τζόνι Ο'Μπράιαντ να παίξει στην Ευρώπη, περίμενε πως θα πάρει πολλά πίσω από την παρουσία του στο παρκέ. Στη Menora Mivtachim Arena εκφράζονται εσχάτως φόβοι, πως ο παίκτης μπορεί να μην φορέσει τη φανέλα της "ομάδας του λαού".

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Roi Cohen του Sport5 , ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη. Κάτι που προς το παρόν "παγώνει" την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην ισραηλινή ομάδα, τουλάχιστον έως ότου βγουν τα αποτελέσματα νέων -έξτρα- εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη.

Όπως έγινε γνωστό, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκφράζονται φόβοι πως ο παίκτης μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Φόβοι, που εφόσον επιβεβαιωθούν είναι προφανές πως αλλάζουν άρδην τα δεδομένα και υποχρεώνουν τους "κυανοκίτρινους" να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις για την ολοκλήρωση της επάνδρωσης της front line.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ