EUROLEAGUE

Πήγε για "μεγάλο κόλπο" με εξαιρετικό NBAer η Μακάμπι Τελ Αβίβ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS / ÓÐÁ×ÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS / ÓÐÁ×ÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ψηλό που θα άλλαζε τις ισορροπίες στην EuroLeague προσπάθησε να κλείσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως εκείνος προτίμησε την επιλογή της Κίνας πριν γυρίσει στο ΝΒΑ.

Για ακόμα μία χρονιά, οι παράγοντες της Μακάμπι βάζουν ψηλά τον πήχη. Θέλουν η ομάδα τους να κάνει τη σεζόν 2018/19 πρωταθλητισμό, να διεκδικήσει μια θέση στο Final Four της EuroLeague και γι' αυτό προσπάθησαν να κάνουν τις προηγούμενες μέρες το "μεγάλο κόλπο" με έναν ψηλό από το ΝΒΑ που ξεκάθαρα θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Οι διοικούντες την ομάδα του Τελ Αβίβ εξέτασαν την αγορά και κατέληξαν στον Trevor Booker, τον 30χρονο ψηλό που έπαιξε την περασμένη χρονιά στους Brooklyn Nets, τους Philadelphia 76ers και τους Indiana Pacers. O Booker ήθελε να μείνει στο ΝΒΑ, συζήτησε με τους Cavaliers, τους Heat και τους Timberwolves, όμως ουδείς του πρόσφερε κάτι περισσότερο από το minimum που στην περίπτωσή του (οκτώ σεζόν στη Λίγκα) φτάνει τα 2.165.481 δολάρια.

Στη Μακάμπι ήθελαν να τον βάλουν δίπλα στους Johnny O' Bryant, Νιμροντ Λέβι, Άλεξ Τάιους, Γιοβέλ Ζούσμαν, Τζέικ Κοέν, όμως ο Booker που έχει 6.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 20.4 λεπτά συμμετοχής σε 532 αγώνες στο ΝΒΑ, προτίμησε να μετακομίσει στην Κίνα για να φορέσει τη φανέλα των Shanxi Brave Dragons και στη συνέχεια να αναζητήσει ένα συμβόλαιο στις ΗΠΑ εν όψει των Playoffs της κορυφαίας Λίγκας του κόσμου.

Οι παράγοντες της ομάδας του Τελ Αβίβ συνεχίζουν την αναζήτηση, ο Okaro White που αποδεσμεύθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Cleveland Cavaliers βρίσκεται στο στόχαστρό τους και head coach Νέβεν Σπάχια ξέρει ότι από αυτή την κίνηση η ομάδα του μπορεί όχι απλά να ανέβει επίπεδο, αλλά να φτιάξει το roster που χρειάζεται ώστε να κυνηγήσει με ακόμη καλύτερες πιθανότητες μια θέση στο Final Four της Βιτόρια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ