ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Μακάμπι: Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος ο Ουίλμπεκιν

Ολυμπιακός - Μακάμπι: Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος ο Ουίλμπεκιν
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να βρει απέναντί του μία Μακάμπι χωρίς τον Σκότι Ουίλμπεκιν αύριο (24/10, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), αφού ο Αμερικανός τραυματίστηκε και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τη Μακάμπι αύριο (24/10, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague , με τα προβλήματα να μην αφήνουν σε ησυχία την "ομάδα του λαού". Κι αυτό γιατί είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό στο απουσιολόγιο του Νέβεν Σπάχια να υπάρχει ακόμα ένα όνομα δίπλα σε αυτό του σίγουρου απόντα, Τζέρεμι Πάργκο . Αυτό του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, ο εκρηκτικός γκαρντ τραυματίστηκε σε ένα δάκτυλο του χεριού του και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Αποτέλεσμα είναι η συμμετοχή του να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που ο Ουίλμπεκιν τελικά δεν αγωνιστεί, τότε η Μακάμπι θα παραταχθεί στο ΣΕΦ με μοναδικό ποιντ γκαρντ τον Κέντρικ Ρέι, με τον Μάικλ Ρολ και ίσως κάποιον εκ των ΝτιΆντρε Κέινα και Γιόβελ Γιούσμαν να χρειαστεί να αγωνιστούν εκτός θέσης.

Την φετινή σεζόν ο Ουίλμπεκιν έχει 20.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο στην EuroLeague, όντας ο πρώτος σκόρερ και πασέρ της ομάδας του στην διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ