EUROLEAGUE

Ο Παραχούσκι στο πλευρό του Τάιους

Ο Παραχούσκι στο πλευρό του Τάιους

Ο Αρτσιόμ Παραχούσκι θα πλαισιώσει τον Άλεξ Τάιους στη θέση "5" για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Για δύο χρόνια (1+1) υπέγραψε στην "ομάδα του λαού" ο έμπειρος σέντερ.

Μετά από τρία χρόνια στη VTB League για λογαριασμό της Νίζνι (2014-'15) και της Ούνικς Καζάν (2015-'17), ο Αρτσιόμ Παραχούσκι επιστρέφει στη Winners League, όχι όμως για χάρη της Χαπόελ Ιερουσαλήμ, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν ξεκινήσει η... ρωσική περιπέτειά του.

Ο 30χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1). Έτσι, θα αποτελέσει το alter ego του Άλεξ Τάιους στη θέση "5" για την ομάδα του Νέβεν Σπάχια, η οποία φαίνεται πως ολοκλήρωσε -με αυτή τη μεταγραφή- το rebuilding που έθεσε σε εφαρμογή το φετινό καλοκαίρι.

Στη διετή παρουσία του στην Turkish Airlines EuroLeague, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέτρησε 12 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, αποτελώντας σημείο αναφοράς τόσο για τη Νίζνι όσο και για την Ούνικς Καζάν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ