EUROLEAGUE

Ο Οθέλο Χάντερ ζήτησε από τη Μακάμπι να κρατήσει τον Κουίνσι Έισι

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Καμπάνια για την παραμονή του Κουίνσι Έισι στο Τελ Αβίβ ξεκίνησε ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος ζήτησε από τη Μακάμπι να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο στον Αμερικανό φόργουορντ.

Λίγες μέρες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισραήλ, η Μακάμπι ξεκίνησε τη μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει της σεζόν 2020/21 με την απόκτηση του Οζ Μπλέιζερ . Ένα 24ωρο αργότερα, ο Οθέλο Χάντερ ζητάει από την ομάδα του Τελ Αβίβ να κρατήσει τον καλό του φίλο, Κουίνσι Έισι, ο οποίος έκλεισε τη χρονιά σε ρόλο θεατή εξαιτίας ενός τραυματισμού.

" Ο αδελφός μου αξίζει ένα πολυετές συμβόλαιο Μακάμπι. Ας το κάνουμε πραγματικότητα" έγραψε στο Twitter ο Χάντερ, ο Αμερικανός ψηλός που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν και περιμένει την επισημοποίηση της συμφωνίας της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον 23χρονο Κροάτη σέντερ Άντε Ζίζιτς .

Σε 27 αγώνες στη EuroLeague 2019/20 ο Έισι είχε 4.8 πόντους από 59% στο δίποντο, 26% στο τρίποντο και 80% στις βολές, μαζί με 3.5 ριμπάουντ και πέντε μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 19:28 συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ