EUROLEAGUE

ΝτιΆντρε Κέιν: "Μας αποκαλούσαν σκλάβους, κάτι πρέπει να γίνει"

ΝτιΆντρε Κέιν: "Μας αποκαλούσαν σκλάβους, κάτι πρέπει να γίνει"

Ακόμη "βράζουν" στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με όσα έγιναν στην έδρα της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο ΝτιΆντρε Κέιν έστειλε το μήνυμά του μέσα από τον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter (VIDEO).

Πέρασε ένα 24ωρο από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Χάποελ Τελ Αβίβ και οι άνθρωποι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχουν ηρεμήσει από την επίθεση που δέχθηκε ο φροντιστής και από την βεντέτα του ΝτιΆντρε Κέιν με τους οπαδούς των γηπεδούχων . Ο Αμερικανός περιφερειακός έστειλε το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση μέσα από τον λογαριασμό της Μακάμπι στο Twitter, σε μια προσπάθεια να θέσει προ των ευθυνών τους όσους εμπλέκονται στο μπάσκετ του Ισραήλ και την διοργάνωση του πρωταθλήματος της χώρας.

" Για να είμαι ειλικρινής, όπως είπα και στο παρελθόν, κάθε ματς εκεί μοιάζει με πόλεμο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν, όμως αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς σε αυτό το γήπεδο δεν πρέπει να το ανεχόμαστε. Ήταν ό,τι πιο ασεβές έχω ζήσει, έχω παίξει σε όλο τον κόσμο, σε πάρα πολλά γυμναστήρια. Μας αποκαλούσαν σκλάβους, μας έφτυναν, με έφτυσαν όταν προσπάθησα να πιάσω την μπάλα. Δεν σεβάστηκαν τους προπονητές και τους φυσιοθεραπευτές μας, τον φυσιοθεραπευτή μας τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ελπίζω η ομοσπονδία να λύσει αυτό το πρόβλημα πριν χειροτερέψει η κατάσταση και πραγματικά πληγωθεί κάποιος" ήταν τα λόγια του Αμερικανού περιφερειακού.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ