EUROLEAGUE

Νέα "σφαλιάρα" για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Νέα "σφαλιάρα" για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Χαπόελ Τελ Αβίβ επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ (85-80) στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στη Winners League, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια την "ομάδα του λαού".

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τον τελευταίο μήνα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία προσπαθεί να διαχειριστεί την απογοήτευσή της μετά τον αποκλεισμό από τα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια δέχθηκε νέα "σφαλιάρα", αυτή τη φορά για τη Winners League, αφού ηττήθηκε από τη Χαπόελ Τελ Αβίβ (85-80) στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο -πρώην παίκτης του Ολυμπιακού- Ματ Χάουαρντ (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Τομέρ Γκινάτ (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ) έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν επίσης τον -άλλοτε παίκτη του Άρη- Τζέρελ ΜακΝιλ να πλησιάζει στο νταμπλ νταμπλ, με 9 πόντους και 9 ασίστ.

Τα πολλά χαμένα σουτ τριών πόντων (8/26) σε συνδυασμό με την απουσία του Πιέρ Τζάκσον έριξαν κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία υποχώρησε στη δεύτερη θέση της κατάταξης στο φινάλε της regular season -πίσω από τη Χαπόελ Χολόν. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο ΝτεΣον Τόμας (17 πόντοι), ενώ τον ακολούθησε ο Μάικλ Ρολ (15 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 44-39, 61-58, 85-80.

Οι πόντοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ (Σπάχια): Τόμας 17 (2), Ρολ 15 (1/5 τρίποντα), Κέιν 7 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Τάιους 9 (6 ριμπάουντ), Ντιμπαρτολομέο 12 (2), Κοέν 7 (1), Σεγκέφ, Κόουλ 12 (1/5 τρίποντα), Μπόλντεν 1 (10 ριμπάουντ), Ζούσμαν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ