EUROLEAGUE

Μιζράχι: "Σκεφτήκαμε την υγεία των παικτών"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ τοποθετήθηκε για την απόφαση της Euroleague να μπει ένα τέλος στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Euroleague αποφάσισε να μην πάρει το παραμικρό ρίσκο ανακοινώνοντας ότι η φετινή σεζόν δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες θα επιστρέψουν στα παρκέ αρχές Οκτωβρίου όταν και έχει οριστεί το τζάμπολ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν, Μιζαράχι, αναφερόμενος στη συγκεκριμένη απόφαση υποστήριξε μεταξύ άλλων: “ Εμείς φτιάξαμε μια ομάδα με στόχο να φτάσουμε ψηλά. Θέλαμε με τους παίκτες και τους προπονητές όλους τους τίτλους. Ήμασταν πρώτοι στο Ισραήλ και στις πρώτες οκτώ θέσεις στην Euroleague μέχρι τη διακοπή των αγώνων. Είναι σίγουρα μια στενάχωρη μέρα, αλλά σκεφτήκαμε την υγεία των παικτών και των ομάδων, όπως επίσης τις διαφορετικές συνθήκες σε κάθε χώρα και τα προβλήματα με τα αεροδρόμια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τζόρντι Μπερτομέου και τη διοίκηση της Euroleague για την καλή δουλειά και την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν”.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ