EUROLEAGUE

Μιζράχι προς τους παίκτες της Μακάμπι: "Συγγνώμη, αλλά πρέπει να πάρουμε ακραία μέτρα"

Μιζράχι προς τους παίκτες της Μακάμπι: "Συγγνώμη, αλλά πρέπει να πάρουμε ακραία μέτρα"
EUROKINISSI

Την απόφασή του να "παγώσει" τους μισθούς όσων βρίσκονται στη Μακάμπι ανακοίνωσε στην ομάδα του Τελ Αβίβ ο Σιμόν Μιζράχι, που εξήγησε ότι η πανδημία είναι μια κατάσταση που δεν περίμενε να ζήσει ποτέ.

Την ώρα που ο Ζόρντι Μπερτομέου λέει ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί η EuroLeague 2019/20 στα παρκέ, την ώρα που οι παίκτες (όπως ο Μάικ Τζέιμς) δεν θέλουν να γυρίσουν στα γήπεδα, ο Σιμόν Μιζράχι ανακοινώνει στους αθλητές της Μακάμπι ότι ήρθε η ώρα για να πάρει ακραία μέτρα. Σύμφωνα με το Sport5 του Ισραήλ το αφεντικό της ομάδας του Τελ Αβίβ ενημέρωσε ότι παγώνει όλους τους μισθούς μέχρι η EuroLeague μαζί με τους συλλόγους και την Ένωση Παικτών βρουν μια κοινή λύση για το ποσοστό των περικοπών που θα υπάρξουν εξαιτίας της πανδημίας που έχει πλήξει τον παγκόσμιο αθλητισμό...

" Πρέπει να εγγυηθούμε το μέλλον της ομάδας. Όπως ξέρετε οι συζητήσεις της EuroLeague με την Ένωση Παικτών συνεχίζονται, οπότε θα περιμένουμε μια ανακοίνωση για μια λύση που θα είναι αποδεκτή από όλους. Τα συμβόλαιά σας παγώνουν. Λυπάμαι που πρέπει να πάρουμε αυτό το ακραίο μέτρο, όμως αυτή είναι η κατάσταση και δεν φταίει καμία πλευρα. Είναι απλώς μια πολύ απογοητευτική περίοδος. Θα είμαστε επαφή μαζί σας τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τότε να προσέχετε την υγεία σας και ελπίζω να έρθει σύντομα η μέρα που θα συναντηθούμε ξανά" αναφέρει το γράμμα του Σιμόν Μιζράχι προς τα μέλη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ