EUROLEAGUE

Μιζράχι: "Ο Σφαιρόπουλος θα οδηγήσει τη Μακάμπι εκεί που θέλουμε"

Μιζράχι: "Ο Σφαιρόπουλος θα οδηγήσει τη Μακάμπι εκεί που θέλουμε"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Σιμόν Μιζράχι έβγαλε το καπέλο του στον Έλληνα κόουτς. (VIDEO).

Η EuroLeague εστίασε στην περίπτωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και στο πώς η εικόνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ άλλαξε προς το καλύτερο υπό τις οδηγίες του, ενώ ο Σιμόν Μιζράχι εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες του 52χρονου προπονητή.

"Μπήκε στο πνεύμα της ομάδας και τα βρήκε με τους παίκτες πολύ γρήγορα. Οι παίκτες ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του. Έχει υπογράψει και για την επόμενη σεζόν.Είμαι σίγουρος πως θα μας οδηγήσει στις θέσεις που θέλουμε", δήλωσε ο Σιμόν Μιζράχι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Έλληνας έμπειρος προπονητής από την πλευρά του νωρίτερα είχε πει: "Ήταν πολύ σημαντική η πρώτη νίκη μας επί της Μπάγερν Μονάχου. Ήταν το πρώτο σημάδι που έδειχνε πως κάτι αρχίζει στην ομάδα. Σίγουρα μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα όλοι άρχισαν να πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε δύσκολα παιχνίδια. Με την Μπαρτσελόνα κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι που θύμισε στους φιλάθλους τη Μακάμπι των προηγούμενων χρόνων που είχε κατακτήσει την EuroLeague".

Για το τι άλλαξε στην ομάδα του λαού, τόνισε: "Προσπάθησα να αλλάξω τη νοοτροπία και το πώς παλεύουμε τα παιχνίδια. Αρχικά προσπάθησα να βελτιώσουμε την άμυνά μας και μετά να παίξουμε πιο γρήγορα στην επίθεση. Θέλω να χρησιμοποιούμε την αθλητικότητα της ομάδας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά, αλλά ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Κάναμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: "Δεν είναι εύκολο να παίξεις στα playoffs. Ακόμα μαχόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο ως το τέλος της κανονικής διάρκειας της EuroLeague. Ό,τι κι αν συμβεί, πιστεύω πως η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Πιστεύω πως με το ρόστερ που έχουμε, μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα πράγματα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ