EUROLEAGUE

Μιζράχι: "Δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι με τους προπονητές"

Μιζράχι: "Δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι με τους προπονητές"
HTTP://SPORT1.MAARIV.CO.IL

Ο Πρόεδρος της Μακάμπ, Σιμόν Μιζράχι, δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία της Μακάμπι, ωστόσο δεσμεύτηκε ότι την φετινή σεζόν δεν πρόκειται να αλλάξει 5 προπονητές όπως πέρυσι.

Την περσινή σεζόν η Μακάμπι έγινε ανέκδοτο στην Ευρώπη εξαιτίας του γεγονότος ότι στον πάγκο της κάθισαν μέσα στην σεζόν 5 διαφορετικοί προπονητές (!) κάτι που οδήγησε και στην παταγώδη αποτυχία της ομάδας σε Ισραήλ και EuroLeague. Φέτος ωστόσο στην "ομάδα του λαού" τονίζουν ότι δεν σκοπεύουν να ζήσουν τα ίδια.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον στην Media day της ομάδας ο Πρόεδρος του συλλόγου, Σιμόν Μιζράχι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: " Το καλοκαίρι χτίσαμε μία νέα ομάδα με καινούριο προπονητικό επιτεελίο, το οποίο γνωρίζει τι εστεί Μακάμπι. Θέλουμε πεινασμένους παίκτες. Ο Νέβεν Σπάχια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Δεν θέλουμε να κάνουμε συνήθεια την αλλαγή προπονητών. Δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι. Για αυτό ακριβώς και φέραμε έναν προπονητή που σκοπεύει να θυσιάσει τα πάντα για χάρη της Μακάμπι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σπουδαία δουλειά".

Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι έβαλε ψηλά τον πήχη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα ενόψει της νέας σεζόν: " Βάζουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε στο ρόστερ παίκτες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και κάποιους που δεν έχουν παίξει ποτέ στην EuroLeague. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην EuroLeague. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, μπορώ να εγγυηθώ όμως ότι θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ