EUROLEAGUE

Μακάμπι: Χωρίς Κάσπι κόντρα στη Μπασκόνια

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άσχημα νέα για τη Μακάμπι, αφού θα παραταχθεί χωρίς τον Όμρι Κάσπι στον αγώνα με τη Μπασκόνια (14/11) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τη Μακάμπι και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, η "Ομάδα του Λαού" θα παραταχθεί χωρίς τον Όμρι Κάσπι στον αυριανό (14/11) εκτός έδρας αγώνα με τη Μπασκόνια για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ισραηλινός φόργουορντ δεν ταξίδεψε με τη Μακάμπι στη Βιτόρια, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Την θέση του στην 12αδα θα πάρει ο Σάντι Κόεν. Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας που θα χάσει ο Κάσπι φέτος, αφού είχε απουσιάσει και από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Ρεάλ.

Την φετινή σεζόν ο Κάσπι έχει 12 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, όντας ο δεύτερος σκόρερ και πασέρ, αλλά και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ