EUROLEAGUE

Μακάμπι: Το τρίποντο του Γουίλμπεκιν που "σκότωσε" τον Ολυμπιακό

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το τρίποντο που πέτυχε Σκότι Γουίλμπεκιν στα 10.4'' για το τέλος, έκρινε το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στη Menora Mivtachim Arena. Δείτε τη φάση που έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση για κάτι λιγότερο από σαράντα λεπτά. Στο τέλος όμως, η βοήθεια που έδωσε ο Γουέιντ Μπάλντουιν στη δυνατή πλευρά έφερε το ελεύθερο τρίποντο του Σκότι Γουίλμπεκιν. Κι ο γκαρντ της Μακάμπι ήταν αυτός που ευστόχησε, για να ανατρέψει την κατάσταση στη Menora Mivtachim Arena και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 26χρονος γκαρντ των γηπεδούχων είχε 9 πόντους μέχρι το 30ο λεπτό του αγώνα, στην τελική ευθεία της αναμέτρησης αποδείχθηκε όμως καθοριστικός. Ήταν εκείνος που γύρισε το παιχνίδι από το -5 στα 25'' για τη Μακάμπι, αρχικά με τις 3/3 βολές που πέτυχε κι εν συνεχεία με το μεγάλο τρίποντό του στα 10.4'' για το φινάλε.

Στα 30'01'' που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 21 πόντους με 3/9 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Πάνω απ' όλα όμως, έβαλε το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ