EUROLEAGUE

Μακάμπι: Το πλάνο για συμμετοχή σε EuroLeague και Winner League

Μακάμπι: Το πλάνο για συμμετοχή σε EuroLeague και Winner League
MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Ως γνωστόν, το προτεινόμενο καλεντάρι της EuroLeague (εφόσον ολοκληρωθεί) συμπίπτει με αυτό της Winner League. Γι αυτό, η Μακάμπι κατέθεσε την πρότασή της προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει σε αμφότερες διοργανώσεις.

Όταν πριν από μερικές ημέρες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ εκφράστηκε αρχικά υπέρ της EuroLeague σε σχέση με τη Winner League, αναφορικά με το πού θα συμμετάσχει εφόσον αμφότερες ολοκληρωθούν στο παρκέ, προέκυψαν έντονες αντιδράσεις εντός του Ισραήλ. Το καλεντάρι των δύο διοργανώσεων συμπτίπτει, γεγονός που έφερε την "ομάδα του λαού" μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα, για το οποίο πήρε -σε πρώτο χρόνο- θέση.

Εσχάτως όμως, κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση της EuroLeague για το υπόλοιπο της σεζόν, η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέθεσε πρόταση στη Winner League για τροποποίηση του αρχικώς συμφωνηθέντος προγράμματος του ισραηλινού πρωταθλήματος, ώστε να μπορέσει να δώσει το "παρών" σε αμφότερες διοργανώσεις -εφόσον πάντα ο Τζόρντι Μπερτομέου ανακοινώσει την επιστροφή της EuroLeague στην δράση.

Σύμφωνα με το πλάνο των κυανοκίτρινων λοιπόν, μπορεί να ολοκληρωθεί ο τρίτος γύρος της Winner League μέχρι τις 2 Ιουλίου κι ακολούθως να υπάρξει διακοπή τριών εβδομάδων. Σε αυτό το διάστημα, θα συμμετάσχει στην EuroLeague, για να επιστρέψει εν συνεχεία για τα Playoffs του πρωταθλήματος, τα οποία θα αφορούν νοκ άουτ αγώνες σε προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό.

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ