EUROLEAGUE

Μακάμπι: Τιμωρία και απουσία για τον Γουίλμπεκιν από τον "τελικό" με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Maccabi Fox Tel Aviv's Scottie Wilbekin controls the ball during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Maccabi Fox Tel Aviv, in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Maccabi Fox Tel Aviv's Scottie Wilbekin controls the ball during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Maccabi Fox Tel Aviv, in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Αθλητικός Δικαστής της Winner League τιμώρησε τον Σκότι Γουίλμπεκιν για την αποβολή στο Game 2 των προημιτελικών με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας τον ηγέτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός αγώνα για την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση.

Χωρίς τον Σκότι Γουίλμπεκιν θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον αγώνα πρόκρισης στο Final Four της Winner League. Ο ηγέτης της "ομάδας του λαού" αποβλήθηκε πριν από δύο μέρες, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Γιάννη Καστρίτη, με τον Αθλητικό Δικαστή να τον καλεί σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς του προς τους διαιτητές.

Η ακρόαση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιουλίου, λίγες μόλις ώρες πριν από την τρίτη -και τελευταία- μονομαχία με τους κόκκινους, με το αρμόδιο εκτελεστικό όργανο να αποφασίζει την τιμωρία του, που συνεπάγεται απουσία από το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη ένας παίκτης θα είναι εκτός πλάνων για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχασε -εκτός των άλλων και- τον Γιοβέλ Ζούσμαν στο δεύτερο παιχνίδι, με τραυματισμό.

Ο νικητής της αποψινής αναμέτρησης θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four, όπου ήδη βρίσκονται ηΧάποελ Ιερουσαλήμ και η Μακάμπι Ρισόν.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ