EUROLEAGUE

Μακάμπι: Την Τετάρτη (26/8) στο Ισραήλ ο Ζίζιτς

Cleveland Cavaliers center Ante Zizic (41) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 11, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Cleveland Cavaliers center Ante Zizic (41) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 11, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ ο Άντε Ζίζιτς αναμένεται την Τετάρτη (26/8) να μεταβεί στο Ισραήλ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Μακάμπι.

Η Μακάμπι βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άντε Ζίζιτς, με τον οποίο φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και περίπου 10 ημέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "israelhayom", o Κροάτης σέντερ αναμένεται στο Ισραήλ την Τετάρτη (26/8) προκειμένου να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ανακοινωθεί από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ισχυροποιώντας την γραμμή ψηλών της ομάδας.

Ο Ζίζιτς αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1.8 εκατ. δολαρίων (700.000 δολάρια τον πρώτο χρόνο και 1.1 εκατ. δολάρια τον δεύτερο).

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η Μακάμπι έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Κρις Τζόουνς, Οζ Μπλέιζερ και Έινταν Άλμπερ.

AP Photo/David Zalubowski)

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ