EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Βρήκε νέο "στρατηγό" στο πρόσωπο του Τζάκσον ο Σφαιρόπουλος

CSKA's Moscow Aaron Jackson, left, defends as Olympiakos' Vassilis Spanoulis controls the ball during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
CSKA's Moscow Aaron Jackson, left, defends as Olympiakos' Vassilis Spanoulis controls the ball during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Σύμφωνα με πλήθος ισραηλινών ΜΜΕ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε στο πρόσωπο του Άαρον Τζάκσον τον παίκτη που θα καλύψει το κενό των τραυματιών Τζον Ντιμπαρτολομέο - Νέιτ Γουόλτερς.

Δυόμιση χρόνια μετά από την αποχώρησή του, ο Άαρον Τζάκσον επιστρέφει στη EuroLeague έχοντας περάσει από τους Μπεϊτζίνγκ Ντακς και τους Χιούστον Ρόκετς. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ που έχει επίσης αγωνιστεί στην Αντάλια, τη Βίρτους Μπολόνια, τη Μπιλμπάο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2012 έως το 2017, λέγεται πως είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη θέση που άφησαν κενή με τους σοβαρούς τραυματισμούς τους ο Τζον Ντιμπαρτολομέο (έξι μήνες εκτός δράσης) και ο Νέιτ Γουόλτερς (έξι εβδομάδες εκτός δράσης).

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζάκσον δεν έχει αποδεσμευθεί ακόμη από την κινεζική ομάδα, κάτι που όπως λέει και ο ίδιος αναμένεται να συμβεί στη διάρκεια της Δευτέρας (16/12) ώστε από εκεί και πέρα να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στην Ευρώπη. Ο Σφαιρόπουλος εξέτασε κι άλλες περιπτώσεις , όπως αυτή του Τάιλερ Ένις που έχει αναρρώσει πλήρως από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του στη Φενέρμπαχτσε, αγωνίζεται στην G-League, αλλά δεν έχει την εμπειρία που έχει ο Τζάκσον στη EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ