EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Διάψευση για το τριετές συμβόλαιο του Κάσπι

Golden State Warriors forward Omri Casspi (18) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 3, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Golden State Warriors forward Omri Casspi (18) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Feb. 3, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα έχει βρει σε όλα με τον Όμρι Κάσπι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 3.200.000 δολαρίων. Διαψεύδει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η μεγάλη επιστροφή είναι προ των πυλών για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ , η οποία έκαμψε τις τελευταίες αντιστάσεις του Όμρι Κάσπι κι είναι έτοιμη να τον υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια. Όπως αποκάλυψε το Sport5 , οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για τριετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει το ποσό των 3.200.000 δολαρίων.

Η μεταγραφή του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αφού πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του Ισραήλ. Με δεκαετή εμπειρία από το ΝΒΑ άλλωστε, αποτελούσε εδώ και πολλά χρόνια τον βασικότερο λόγο για τον οποίο στη χώρα είχαν τόσο έντονο ενδιαφέρον για το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Παρεμπιπτόντως, αυτή τη δεκαετία εισέπραξε 18.320.477 δολάρια.

Από την στιγμή που κλείνει κι αυτό το κενό για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τίθενται σε προτεραιότητα οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, μεταξύ των οποίων κι αυτή που αφορά στον Βινς Χάντερ .

UPDATE: Λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάντως, η "ομάδα του λαού" έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, δεν έχει υπάρξει συζήτηση αναφορικά με τα χρήματα ή τη διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος παράλληλα έχει ενημερώσει τη διοίκηση του συλλόγου ότι θέλει να διερευνήσει πόσο εφικτό είναι να βρει μία νέα συμφωνία στο ΝΒΑ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ