EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σε επαφή με τον Βινς Χάντερ

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βινς Χάντερ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την ενίσχυση της front line της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ.

Μετά από μία σπουδαία διετία στην ΑΕΚ, ο Βινς Χάντερ βρίσκεται στο επίκεντρο ιστορικών συλλόγων της Ευρώπης, με στόχο να κεφαλαιοποιήσει όσα σπουδαία έκανε στην Ένωση. Ο 24χρονος σέντερ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, κάτι που πάντως αναμένεται να αλλάξει στο κοντινό μέλλον, τουλάχιστον με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ.

Σημερινό δημοσίευμα (13/7) επισημαίνει ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει προκρίνει την περίπτωση του Βινς Χάντερ για την ενίσχυση της front line, από την στιγμή που αποχώρησε ο Άλεξ Τάιους . Το One αναφέρει ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του αθλητικού ψηλού, ο οποίος φέτος είχε 18 πόντους και 8.1 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Basketball Champions League.

Κι όλα αυτά, ενώ η "ομάδα του λαού" επιχειρεί να κάνει το "μπαμ" με την επιστροφή του Όμρι Κάσπι . Τα κενά στην περιφέρεια είναι αρκετά, αλλά απ' ότι φαίνεται στη Menora Mivtachim Arena θέλουν να τελειώνουν με τους ψηλούς, πριν στραφούν στους κοντούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ