EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πήρε τον Σάντι Κοέν

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πήρε τον Σάντι Κοέν
AP Photo/Al Goldis AP PHOTO/AL GOLDIS

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την πέμπτη καλοκαιρινή προσθήκη της, βάζοντας στο ρόστερ της τον Σάντι Κοέν, πρώην σούτινγκ γκαρντ του κολεγίου Γουισκόνσιν-Γκριν Μπέι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αποτελέσει την πρώτη επαγγελματική ομάδα του Σάντι Κοέν ΙΙΙ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προσθέτοντας έναν ακόμα καλό περιφερειακό σκόρερ.

Ο Κοέν ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα έχοντας 17,5 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ και 1,9 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο Γουισκόνσιν-Γκριν Μπέι την προηγούμενη χρονιά. Δεν επιλέχθηκε στο Draft του ΝΒΑ και ακολούθως δοκίμασε την τύχη του στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με τους Καβαλίερς.

" Ο Σάντι Κοέν είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης με μεγάλη προοπτική, που ταιριάζει σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Μακάμπι", τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. "Η Μακάμπι έχει δείξει ότι θέλει να δουλεύει με παίκτες που έχουν προοπτική και να τους δίνει ευκαιρίες, οπότε είμαστε χαρούμενοι που ο Σάντι έρχεται στο πρόγραμμά μας".

Πριν από τον Κοέν η "ομάδα του λαού" είχε ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Κουίνσι Έισι , Ελάιτζα Μπράιαντ , Οθέλο Χάντερ και Νέιτ Γουόλτερς . Συν τοις άλλοις, ανανέωσε τα συμβόλαια των Τζέικ Κοέν και Ταρίκ Μπλακ.

Διαβάστε όλες τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι από τις ομάδες της EuroLeague

Photo credits: AP Photo/Al Goldis

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ