EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι οπαδοί αποθέωσαν λάθος παίκτη στο αεροδρόμιο!

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι από το πρωί στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους νέους παίκτες της ομάδας τους, πλην όμως έκαναν ένα (μεγάλο) λάθος αφού αποθέωσαν τον Μάλκολμ Γκρίφιν, νομίζοντας ότι πρόκειται για τον Οθέλο Χάντερ.

Ημέρα αφίξεων είναι η σημερινή (20/8) για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία υποδέχεται επί ισραηλινού εδάφους τα μεταγραφικά της αποκτήματα. Πιστοί στο ραντεβού τους μάλιστα, οι οπαδοί της "ομάδας του λαού" βρίσκονται από νωρίς στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχοντας μαζί σημαίες, κασκόλ και τύμπανα.

Μόνο που κάποια στιγμή το... έχασαν, μπερδεύοντας τον Μάλκολμ Γκρίφιν με τον Οθέλο Χάντερ. Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ προσγειώθηκε για λογαριασμό της Χαπόελ Τελ Αβίβ, πλην όμως οι οπαδοί της Μακάμπι νόμιζαν ότι πρόκειται για τον έμπειρο σέντερ, που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από μία διετία για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Το πλέον παράδοξο είναι πως πρόκειται για δύο παίκτες με υψομετρική διαφορά, αφού ο Μάλκολμ Γκρίφιν είναι 1μ93 και ο Οθέλο Χάντερ φτάνει στα 2μ03.

Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ αντιμετώπισε πάντως με χαμόγελο το λάθος, με τους οπαδούς της "ομάδας του λαού" να τον αφήνουν σε ησυχία με μερικά δευτερόλεπτα καθυστέρηση και, εν συνεχεία, να επιστρέφουν στη θέση τους εν αναμονή του δικού τους μεταγραφικού αποκτήματος, το οποίο έφτασε λίγα λεπτά αργότερα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ