EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νέιτ Γουόλτερς, η πρώτη μεταγραφή του Σφαιρόπουλου

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ θεωρούν στο Κάουνας τον Νέιτ Γουόλτερς, όπως αποκάλυψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας.

Η σεζόν της Μακάμπι συνεχίζεται, εκείνη της Ζάλγκιρις ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος Λιθουανίας και κάπως έτσι η φήμη που υπάρχει εδώ και μερικές εβδομάδες για τη μετακόμιση του Νέιτ Γουόλτερς από το Κάουνας στο Τελ Αβίβ αρχίζει να μοιάζει δεδομένη.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ώστε να γεμίσει την περιφερειακή της γραμμή, να προσφέρει εμπειρία, ισορροπία και ένα πιο κοντρολαρισμένο παιχνίδι ώστε οι Ισραηλινοί να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην ελίτ της EuroLeague.

Τη σεζόν 2018/19 ο Γουόλτερς είχε 11.2 πόντους από 56.3% στο δίποντο, 36.8% στο τρίποντο και 69.4% στις βολές, 2.8 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 1.5 λάθη ανά 22:53 συμμετοχής σε 28 αγώνες με τη Ζάλγκιρις Κάουνας στη EuroLeague. Είχε γίνει draft στο νούμερο 38 το 2013, ήταν ο παίκτης που επέλεξαν οι Μπακς στον δεύτερο γύρο αφού προηγουμένως είχαν επενδύσει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο στο ΝΒΑ δεν καθιερώθηκε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ