EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ καλεί Ράις

Μακάμπι Τελ Αβίβ καλεί Ράις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που συνεχίζεται η προσπάθεια υπογραφής του Νέβεν Σπάχια για τον πάγκο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει απλώσει τα "δίχτυα" της για τον Ταϊρίς Ράις.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αλλάξει πλήρως εικόνα σε πάγκο και παρκέ. Η "ομάδα του λαού" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νέβεν Σπάχια, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη (σ.σ.: εργάζεται ως βοηθός στους Atlanta Hawks), αλλά την ίδια ώρα κοιτάζει την αγορά για παίκτες.

Κάπως έτσι, προέκυψε το όνομα του Ταϊρίς Ράις, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από το Τελ Αβίβ (2013-'14), κατακτώντας την EuroLeague στο Final Four Μιλάνο. Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", αφού η ισπανική ομάδα έχει δείξει -εδώ και καιρό- διάθεση να λύσει το συμβόλαιό του, αναζητώντας μία πιο σταθερή λύση για το "1".

Από αυτή την εξέλιξη σκοπεύει να ευνοηθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία σύμφωνα με το " Walla Sports " είναι έτοιμη να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ. Πρόθεση της ισραηλινής ομάδας είναι να τον "δέσει" για την επόμενη τριετία (2+1) προσφέροντάς του ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο, για κάθε χρόνο, δίνοντάς του παράλληλα τα "κλειδιά" στη θέση του πόιντ γκαρντ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ