EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Έβαλε τον "δυναμίτη" Ρέινολντς στη φροντ λάιν της

Xavier's Jalen Reynolds reacts in the second half of an NCAA college basketball game against Providence, Wednesday, Feb. 17, 2016, in Cincinnati. Xavier won 85-74. (AP Photo/John Minchillo)
Xavier's Jalen Reynolds reacts in the second half of an NCAA college basketball game against Providence, Wednesday, Feb. 17, 2016, in Cincinnati. Xavier won 85-74. (AP Photo/John Minchillo) AP

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε ο Τζέιλεν Ρέινολντς, ένας πολύ δυναμικός ψηλός που θα αντικαταστήσει τον Ταρίκ Μπλακ όσο αυτός βρίσκεται εκτός δράσης (VIDEO).

Ο Ταρίκ Μπλακ θα μείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα εκτός δράσης , η Μακάμπι έχασε τον έναν από τους δύο σημαντικούς της σέντερ, όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και μετά από την απόκτηση του Άαρον Τζάκσον προχώρησε σε ακόμα μία για τη φροντ λάιν του. Η ομάδα του Τελ Αβίβ συμφώνησε με τον Τζέιλεν Ρέινολντς, έναν πληθωρικό ψηλό (27 ετών - 2μ.08) που έπαιξε πέρυσι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και φέτος πέρασε από την κινεζική Τζετζιάνγκ Λάιονς και τους Στόκτον Κινγκς της G-League.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που προσθέσαμε έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ μας. Θα έρθει για να μας βοηθήσει και για να μας δώσει λύσεις στη ρακέτα. Για ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες μας για την υπογραφή ενός ακόμη παίκτη. Βρισκόμαστε σε μια αποστολή, συνεχίζουμε και ο Τζέιλεν Ρέινολντς θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι" δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που είδε πέρυσι τον Αμερικανό να έχει 16.6 πόντους και 7.9 ριμπάουντ στη VTB League και 13.8 πόντους και 8.1 ριμπάουντ στο EuroCup.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ