EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επέκταση συμβολαίου για τρία ακόμη χρόνια στον Σφαιρόπουλο

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επέκταση συμβολαίου για τρία ακόμη χρόνια στον Σφαιρόπουλο

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα συνεχίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς η ομάδα του Ισραήλ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει και οι παράγοντες της Μακάμπι δεν είναι απλά ευχαριστημένοι, αλλά ενθουσιασμένοι από τη δουλειά που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στην ομάδα τους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Γι' αυτό και έδωσαν τα χέρια μαζί του, ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 δηλαδή, με στόχο η ομάδα του Τελ Αβίβ να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με ένα τόσο σπουδαίο και ιστορικό club όπως είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω να παλεύω για τη δόξα αυτού του οργανισμού" δήλωσε ο Σφαιρόπουλος, που έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο αμέσως μετά από τη νίκη (91-84) επί της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Μέχρι στιγμής, σε 13 μήνες εργασίας στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σφαιρόπουλος έχει ρεκόρ 22-14 στη EuroLeague και 37-4 στο ισραηλινό πρωτάθλημα. Το εντός έδρας ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις είναι 32-5 και το συνολικό ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις (Ευρώπη, πρωτάθλημα, Κύπελλο) είναι 60-20.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επέκταση συμβολαίου για τρία ακόμη χρόνια στον Σφαιρόπουλο
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ