EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επείγουσα αίτηση ανάκλησης της τιμωρίας του Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ανακληθεί η τιμωρία του Σκότι Γουίλμπεκιν κάνουν οι παράγοντες της Μακάμπι, λίγες ώρες πριν από το τρίτο και τελευταίο ματς με την Χάποελ.

Κάθε πιθανό κι απίθανο μέτρο ώστε να έχουν τον Σκότι Γουίλμπεκιν ενεργό στο αποψινό (21:15) τρίτο προημιτελικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ παίρνουν οι παράγοντες της Μακάμπι. Ο Αμερικανός γκαρντ τιμωρήθηκε με έναν αγώνα για τη συμπεριφορά του στο δεύτερο ματς της σειράς , με τους παράγοντες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στέλνουν στις 18:20 επείγουσα αίτηση ανάκλησης της απόφασης στον δικαστή Οντέντ Μόντριτς με την οποία μάλιστα εξηγούν πως " η τιμωρία ενός αθλητή λίγες ώρες πριν από την έναρξη ενός αγώνα βλάπτει το πνεύμα του αθλητισμού".

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το τζάμπολ, η Μακάμπι λογικά θα παραταχθεί χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη ενώ ο Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει ούτε στους Ελάιτζα Μπράιαντ, Γιοβέλ Ζούσμαν, Κουίνσι Έισι. Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει, καθώς στο Τελ Αβίβ θεωρούν ότι υπάρχουν πιθανότητες για να δικαιωθούν, έστω και την τελευταία στιγμή.

Εξέλιξη: Τελικά στις 20:25 ανακοινώθηκε ότι η απόφαση δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα ο Σκότι Γουίλμπεκιν να μείνει οριστικά εκτός αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ